Italiensk Tomatsalat

Når jeg har besøgt Italien står den her salat ALTID på bordet. Det er ligemeget hvilken anledning, så er det bare en selvfølge, at tilføje den som ekstra til resten af maden, i hvert fald når ferien går til det italienske. Smagskomponenterne i den her salat er meget simple, men ofte er det dét som gør, at man spiser den igen og igen.

4 Serveringer

15 Minutter

Ingredienser

500g cherrytomater
1 kugle mozzarella
1 håndfuld frisk basilikum

Pynt:
Balsamico glaze efter smag

Fremgangsmåde

1. Skyl tomater og basilikum.

2. Halver dine tomater og anret dem på en tallerken eller i en skål.

3. Pil din basilikum og sæt dem til side.

4. Åben din mozzarella og pil den med hænderne og kom den henover tomater, drys med din glaze og slut af med basilikum og friskkværnet pepper.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *