Jordbær Koldskål M. Kokos Granola
Vi kender alle kombinationen af den traditionelle koldskål som toppes med kammerjunker og friske jordbær – total genial! Men jeg synes personligt at det er lækkert at blande bær i form af bærpurė i koldskål blanding, for tilføje sød, men samtidig lidt syre til retten. Det smager efter min mening fantastisk og giver lidt variation til den ellers solide og traditionelle koldskål. I dag deler jeg den lækreste jordbær koldskål toppet med hjemmelavet kokos granola – den er et must try!




4 Serveringer

1,5 Time

Ingredienser
Fremgangsmåde
1. Begynd med din granola. Find opskriften HER.
2. Kog de frosne jordbær op, indtil de er bløde og udkogt.
3. Blend de kogte bær, så du får en ensartet masse. Sæt jordbær saucen på køl i en halv time.
4. Lav i mellemtiden din koldskål. Pisk æggeblommerne med sukker og vanilje, indtil luftig og kom herefter resten af ingredienserne i.
5. Pisk ingredienserne godt sammen og sæt din koldskål på køl, indtil jordbær saucen er kølet.
6. Når jordbær saucen er kølet af, hældes den i koldskålen. Rør den rundt med et piskeris.
7. Skyl og skær dine jordbær ud i i skiver og server dem som topping til din koldskål sammen med granola og kammerjunker.

0 kommentarer