Julemuffins M. Æble & Kanel

12 Stk.

45 Minutter

Ingredienser

3 æg
160g sukker
100g smeltet smør
125g mel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. stødt kanel
3 revede æbler

Frosting
150g blød smør
150g flormelis
2 tsk vaniljesukker
1,5 tsk rød pastafarve

Pynt
Guldstøv
Guld Snefnug (købt på Kagegrisen)

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 180 grader varmluft. Smør en muffinsform med smør og sæt den til side, indtil den skal bruges. Du kan også bruge engangs muffinsforme (ligesom jeg) og eventuelt sætte dem ned i metal formen, på den måde skal de ikke smøres og formen holdes bedre. 

2. Kom æg og sukker i en skål og pisk det luftigt. Tilsæt herefter resterende ingredienser og rør det hele godt rundt. 

3. Fordel dejen ud i muffinformene og bag dem i midten af ovnen i cirka 18 minutter. 

4. Kom den bløde smør til smørcreme i en skål, si flormelis og vaniljesukker henover smøret og slut af med at røre pastafarven i. Pisk det hele godt sammen indtil du har en homogen masse. Kom smørcremen i en sprøjtepose med tyl efter eget valg. Sæt cremen på køl i 5 minutter. 

5. Sprøjt små fine toppe af smørcreme ovenpå dine muffins og pynt med guldstøv og små guld snefnug (eller andet). 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *