Jumbo Bruschetta




2 Serveringer

20 Minutter
Ingredienser
2 store skiver brød, jeg bruger Ølands brød
Smør
Rapsolie
Topping
40g rucola
250g cherrytomater
60g mini mozzarellakugler
40g serrano
½ lime
Friskkværnet peber
Pynt
Balsamico Glaze
Fremgangsmåde
. Skær to store skiver brød og smør begge sider med smør.
2. Opvarm en pande med lidt olie og steg brødet på begge sider, indtil de er gyldne.
3. Tag dem derefter af varmen.
4. Skyl rucola og tomater.
5. Skær tomaterne ud på langs, halver mozzarellakuglerne og pil skinken i mindre stykker.
6. Anret rucolabladene ovenpå brødet efterfulgt af tomater og mozzarella.
7. Placer skinken forskellige steder mellem tomaterne og slut af med at drysse brødet med lime, peber og balsamico glaze.
0 kommentarer