Kål salat Med Nudler, Pepperfrugt & Mango Chili Dressing Fra Svansø
En lidt anderledes og dejlig mættende salat deles i dag på bloggen. Salaten er asiatisk inspireret med blandt andet nudler, peanuts & gulerødder. Som dressing har jeg brugt en mango chili dressing fra Svansø som komplimentere salaten super godt. Jeg har lavet salaten et par gange nu, da den er nem, at lave også fungere den godt til både aftensmad, tilbehør, frokost eller som rest til madpakken. Retten er børnevenlig, da dressingen kan undlades. Derudover har jeg undladt andre asiatiske ingredienser som chili, ingefær og koriander som ofte er noget børn ikke bryder sig om. Personligt elsker jeg chili og ingefær, men koriander har jeg aldrig lært, at spise (ja jeg er en af dem). Men det pynter flot på maden.




4 Serveringer

35 Minutter


Ingredienser
100g æg nudler
1/2 rød, gul og grøn pepperfrugt
1,5 avokado
1/3 udhulet agurk
50g saltede peanuts
15g chia karse (kan udskiftes med almindelig karse)
150g kålmix (halv rødkål og halv grønkål)
100g revede gulerødder (de revede på pose)
1 lime
Dressing:
Mango chili dressing fra Svansø
Fremgangsmåde
1. Start med at koge æg nudlerne efter anvisning. Lad dem køle helt af, når færdig.
2. Skyl herefter alle dine grøntsager.
3. Udhul pepperfrugter, avocado og agurk og skær dem alle i fine små tern.
4. Fin hak dine peanuts og klip karse.
5. Halver lime.
6. Bland alle ingredienser sammen i en stor skål og slut af med at drysse lime henover.
7. Server salaten sammen med mango chili dressingen fra Svansø.

0 kommentarer