Karameliserede Popcorn



2 serveringer | 35 Minutter | Vegetar
Ingredienser
1 pose popcorn, almindelig m. salt
250g sukker
20g smør
Fremgangsmåde
1. Pop dine popcorn i mikroovnen og lad dem derefter køle af.
2. Smelt sukkeret langsomt på en pande, så det ikke brænder på. Når sukkeret næsten af smeltet, tilføjes smørret – bliv ved med at røre, indtil sukker og smør er jævn og skru ikke ned for varmen.
3. Tilføj dine popcorn til sukkerblandingen. Gør det forholdsvis hurtigt, inden sukkeret begynder at størkne og vend dem godt rund ved hjælp af en dejskraber. Når alle popcorn er forholdvis dækket med karamel, slukkes der for varmen.
4. Anret dine popkorn på en bageplade med bagepapir og fordel dem lettere ud. Adskil dem først helt, når karamellen har sat sig.
5. Opbevar dine popcorn i en kondibøtte eller en bøtte som er lufttæt.
0 kommentarer