Kebab Salat M. Hvidløgsdressing




4 Serveringer

35 Minutter
Ingredienser
300g kylling kebab (frossen)
1/2 hoved iceberg
2 store tomater
1/4 agurk
1 rødløg
Dressing:
200g natural yoghurt
250g creme fraiche 18%
1/2 tsk spidskommen
1/2 tsk stødt chili mix (krydderi)
2 spsk citronsaft
3 fed hvidløg
Smag til med salt og peber
Andet:
Sriracha chilisauce
Fremgangsmåde
1. Kom den frosne kebab på non-stick pande sammen med lidt olie og steg den indtil den er tøet op og mør.
2. I mellemtiden skylles iceberg, tomater og agurk.
3. Snit iceberg salaten fint, skær tomater i både og agurken i tynde stænger.
4. Pil rødløget, halver det og skær det i tynde ringe.
5. Kom alle ingredienserne til dressingen i en beholder med låg og ryst det hele godt sammen.
6. Anret iceberg, tomater, agurk og løg på et fad.
7. Fordel kebaben ovenpå den blandede salat og drys salaten med hvidløgsdressingen og chilisauce.
8. Salaten kan eventuelt serveres med brød på siden.
0 kommentarer