Klistret Brownie

Er du til nemme og ligetil bradepandekager og samtidig på udkig efter en kage som er snasket og svampet i konsistens – så skal du uden tvivl prøve min seneste kageopskrift på klistret brownie med kokosfyld som jeg i dag har delt med jer alle på bloggen. Kagen smager fantastisk og er en tredelt kombination af en brownie, drømmekage og lemvigkage. Et godt tip vil være, at sætte kagen på køl, hvis der skulle ske, at være rester, da den efter min meningen smager endnu bedre kold, dagen efter. 

1 Bradepande

40 Minutter

Ingredienser

Browniedej:
170 g mælkechokolade fra Fazer
400 g blødt smør 
380 g brun farin
6 æg
160 g mel
15 g kakao

Kokosfyld:
180 g smør
300 g flormelis
12 spsk kaffe
240 g kokosmel
2 tsk vaniliesukker
2 spsk kakao

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

2. Smelt den lyse chokolade over et vandbad.

3. Pisk den bløde smør og farin luftigt.

4. Tilføj æggene et ad gangen.

5. Kom mel, kakao og den smeltede chokolade i skålen som det sidste og pisk det hele godt sammen.

6. Placer et stykke bagepapir i en bageform med målene 32x20cm og hæld browniedejen ned i. 

7. Bag kagen i midten ovnen i cirka 20-25 minutter. Kagen skal være klæg i midten, når den er færdigbagt. 

8. Begynd på kokosfyldet.

9. Kom alle ingredienser i en gryde og varm det op var svag varme. Rør undervejs og tag gryden af varmen, når sukker og smør er smeltet.

10. Når kagen er lun, fordeles kokosfyldet ud på toppen.

11. Sæt kagen på køl i 15 minutter, så smørret i fyldet kan størkne.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *