Select Page

Kokos Granola

I dag deler jeg den lækreste hjemmelavede kokos granola som kan bruges til alt fra topping på morgenmaden, koldskål, kager, müslibarer mm. Det er en super nem og ligetil opskrift som jeg ofte laver. Granolaen smager skønt og selvom portionen egentlig er forholdsvis stor, forsvinder den hurtig, da den smager så godt!

2 Store Glas

35 Minutter

Ingredienser

4 spsk. Kokosolie
80g Marple sirup
30g akacie honning
100g mandler
100g pekannøddekerner
450g havregryn
160g solsikkekerner
2 spsk. chiafrø
50g kokosflager
1 tsk. stødt kanel

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 150°, varmluft. Anret et stykke bagepapir på en bageplade.

2. Smelt din kokosolie.

3. Bland den smeltede olie, sirup og honning sammen i en skål.

4. Hak mandlerne og pekannøddekerner groft.

5. Tilføj de hakkede nødder/kerner samt resten af ingredienserne til skålen med olie, sirup og honning, pånær kokosflagerne.

6. Bland det hele godt sammen, så de flyende ingredienser dækker de tørre. Du skal bruge lidt tid på, at mose de tørre ingredienser ind i de flyende.

7. Fordel granola blandingen udover bagepapiret og bag det i ovnen i 30 minutter. Placer bagepladen i anden øverste hak i ovnen. Vend din granola lidt rundt undervejs, cirka 3-4 gange.

8. Når din granola er bagt, tages den ud og kokosflagerne vendes i.

9. Lad granolaen køle helt af, inden den øverføres til et glas med låg.

Opskrift Tip

Du kan bruge granola til mange ting. Ofte forbinder man granola med topping til morgenmaden, men den kan også bruges i brød, kager eller vafler.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish