Kokos Granola

I dag deler jeg den lækreste hjemmelavede kokos granola som kan bruges til alt fra topping på morgenmaden, koldskål, kager, müslibarer mm. Det er en super nem og ligetil opskrift som jeg ofte laver. Granolaen smager skønt og selvom portionen egentlig er forholdsvis stor, forsvinder den hurtig, da den smager så godt!

2 Store Glas | 55 Minutter | Vegansk

Ingredienser

4 spsk kokosolie
100g mandler
160g macadamianødder
350g havregryn
2 spsk. chiafrø
80g lys sirup
30g ahorn sirup

Andet
100g kokosflager 

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 150°, varmluft. Anret et stykke bagepapir på en bageplade.

2. Smelt din kokosolie.

3. Hak mandler og macadamianødderne groft.

4. Tilføj de hakkede elementer samt resten af ingredienserne i en skål. Bland det hele godt sammen, så de flyende ingredienser dækker de tørre.

5. Fordel granola blandingen udover bagepapiret og bag det i ovnen i 45 minutter. Placer bagepladen i anden øverste hak i ovnen. Vend din granola rundt undervejs, cirka 3-4 gange.

6. Når din granola er bagt, tages den ud, køles af og kokosflagerne vendes i.

7. Opbevar din granola i en lufttætbeholder.

Opskrift Tip

Du kan bruge granola til mange ting. Ofte forbinder man granola med topping til morgenmaden, men den kan også bruges i brød, kager eller vafler.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *