Kokos Kakao Toppe
De her fine kokos kakao toppe, er nok noget af det nemmeste at servere, hvis det skal være hurtigt og hjemmelavet til kaffen eller dit næste event. Min mor har efterhånden lavet disse tonsvis af gange og det er her jeg har fået min inspiration til selv, at afprøve disse. Det er lidt forskelligt hvad folk blander i kokos massen, men personligt synes jeg det smager dejligt med kondenseret mælk. Herudover har jeg tilføjet kakao til blandingen, for at gøre dem anderledes fra andre og give dem et lille twist. Toppene er vendt i mørk chokolade med 70% kakao.


10-12 stk

35 Minutter

Ingredienser
160g kondenseret mælk
2 æg
1 tsk. Vaniljesukker
1 spsk. Kakao
200g kokosmel
Pynt:
100g mørk chokolade 70%
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovn på 200°, varmluft. Anret et stykke bagepapir på en bageplade.
2. Rør alle ingredienserne sammen i en skål, pånær chokoladen.
3. Sørg for at røre blandingen godt sammen.
4. Kom mellemstore klatter på bagepladen og begynd at forme klatterne til trekant lignende toppe med dine hænder.
5. Bag dem i ovnen i cirka 15 minutter. Når dine kokos toppe er færdige, køles de helt af, inden de dyppes i den smeltede chokolade.
6. I mellemtiden smeltet den mørke chokolade over vandbad.
7. Anret et stykke bagepapir på køkkenbordet.
8. Når kokos toppene er kolde, dyppes de en efter en i chokoladen (dyp kun bunden). Kom dem herefter på det anrettede stykke bagepapir med toppen i vejret. Kom dem eventuelt på køl på en tallerken, for at gøre processen hurtigere.
9. Opbevar dem i en dåse og lad dem stå på køl.

Opskrift Tip
Du kan dyppe dine kokostoppe i hvilken som helst chokolade. Hvis du vil gøre dem ekstra fine, kan du drysse med tørrede bær, krymmel eller spiselige blomster, ovenpå chokoladen, inden den størkner.
0 kommentarer