… (Enter text) …

Kylling Pikant Stang

1 stang | 1 time

Ingredienser

400g kyllingebryst, mellemstore tern
Rapsolie
1 spsk paprika
1 rødløg, tern
1/2 gul og rød peberfrugt
1/2 bdt. frisk purløg
400g pikantost
1 rulle butterdej

Andet
1 æg

Fremgangsmåde

1. Kom kylling og løg i en dyb pande med lidt olie og steg den sammen med paprika. Når kyllingen er stegt, tilføjes peberfrugt, purløg og pikantost. Rør det hele godt rundt, indtil osten er smeltet.

2. Tænd din ovn på 175 grader varmluft og anret et stykke bagepapir på en bageplade.

3. Fold din butterdej ud på et skærebræt – lad papiret butterdejen er rullet i, sidde på. På den måde er det nemmere at overføre stangen til bagepladen, når den er samlet.

4. Skær omkring 18 strimler på hver side af butterdejen (aflange side). Lad midten være som den er, så der er plads til fyldet. Se billedet nederst hvordan. Kom smøreosteblandingen på det midterste stykke som ikke er skåret. Saml det godt hele vejen ned og kom det ikke for tæt på de to ender, da der skal være plads til at samle.

5. Begynd nu at samle stangen. Tag en strimmel fra en af siderne og brug den til at lukke enden. Tag herefter en strimmel fra modsatte side og kør den henover ostefyldet. Fortsæt skiftevis med at bruge en strimmel fra hver side, indtil du har flettet hele vejen ned. Brug igen sidste strimmel i modsatte side til at lukke enden med.

6. Kom kylling pikant stangen over på bagepladen, pensel den med æg og bag den i midten af ovnen i cirka 25 minutter, indtil butterdejen er gylden.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *