Select Page

Lakrids Citron Specier

I dag deler jeg den lækreste opskrift på lakrids citron specier. Kagerner smager fantastisk og skiller sig ud med den lækre lakridssmag. Det er en lidt atypisk småkage fra de ellers meget traditionelle versioner, men synes det er godt, at variere og tilføje noget nyt til julebagningen hvert år. Så hvis du ligesom jeg er vild med både lakrids og citron, vil jeg helt sikkert anbefale dig, at prøve disse. God jul!

60 Stk.

2 Timer (Hviletid inkluderet)

Ingredienser

150g blød smør
225g hvedemel
100g sukker
1 tsk. Vaniljepaste
1,5 økologiske citroner (skald)
3 tsk. Lakridspulver

Fremgangsmåde

1. Start med at rive skallen af citronerne.

2. Ælt efterfølgende alle ingredienser godt sammen, indtil smørret er æltet helt ud.

3. Del dejen op i 2 klumper og rul dem til aflange pølser.

4. Pak dem ind i bagepapir eller husholdsningsfilm og sæt elastik omkring enderne. Sæt rullerne på køl i 1 time.

5. Tænd din ovn på 200 grader, varmluft. Anret bagepapir på tre bageplader.

6. Tag nu rullerne ud og skær dem forsigtigt ud med en tykkelse på cirka 1 cm. Kom dem en efter en over på bagepladerne. Placer dem ikke for tæt på hinanden.

7. Bag dem i midten af ovnen i 8 minutter, indtil gyldne.

8. Når kagerne er færdige, køles de af på en rist.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish