Linsesalat M. Tahin Dressing




4 Serveringer

20 Minutter

Ingredienser
2 ds. grønne linser
500g gule cherrytomater
1/2 agurk
1/2 bdt. Bredbladet persille
1 rødløg
2 mangos
Dressing:
2 fed hvidløg
4 spsk. Tahin
4 spsk. Olivenolie
1/2 øko citron, saft & skald
2 spsk. Riseddike
Salt og peber efter smag
Fremgangsmåde
1. Skyl linserne under koldt vand og lad dem derefter dryppe af.
2. Skyl tomater, agurk og persille og pil løg og mango. Skær tomater, agurk, løg og mango i små tern og hak persillen groft.
3. Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
4. Begynd på dressingen. Pil hvidløgene og riv dem på et groft rivejern. Kom hvidløg og resterende ingredienserne i en skål og pisk det hele sammen, indtil massen er homogen og olien er optaget i resten af ingredienserne.
5. Vend som det sidste dressingen i salaten.
0 kommentarer