Loaded Tzatsiki

… (Enter text) …

4 Serveringer

25 Minutter

Ingredienser

2 agurker
300g græsk yoghurt 10%
2 fed hvidløg
Salt og peber efter smag

Topping:
1/2 agurk
Kalamata oliven, stenfri
Grønne oliven med rød peberfrugt

Fremgangsmåde

1. Riv dine agurker og vrid dem fri for væde i et rent viskestykke.

2. Kom den revede agurk i en skål og rør resten af ingredienserne i. Smag til med salt og peber. Hvis dippen ikke skal serveres med det samme, er det en god idé, at vente med salten, da det frembringer væde.

3. Anret tzatzikien i en dyb tallerken.

4. Gå igang med din topping. Skyl den halve agurk og dræn dine oliven. Skær agurken ud i små tern og halver dine oliven.

5. Bland agurk og oliven i en skål og anret derefter blandingen ovenpå tzatzikien.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *