Select Page

Mandarin Salat M. Grønkål, Granatæble, Hasselnød Flager & Manderin Dressing

Selvom julemad er godt i lange baner, synes jeg personligt, at det er lækkert, at komplimentere den ellers meget tunge mad med noget frisk så som en sprød salat. I dag deler jeg en julet salat med blandt andet hasselnødflager fra Svansø og andre ingredienser som er ideelle at benytte, for den her tid på året. Den er vendt i en lækker mandarin ravigotte dressing som giver den en dejlig frisk smag. Alt kombineret i den her salat smager simpelthen fantastisk og fungere perfekt til julebordet. Rigtig god fornøjelse og god jul.

4-6 Serveringer

35 Minutter

Ingredienser

100g finsnittet grønkål
150g rødt snittet spidskål (jeg køber det på pose)
5 mandariner
1/2 granatæble
50g blød feta
15g hasselnødflager fra Svansø

Dressing:
3 mandariner (saften
3 spsk. Olivenolie
2 spsk. Ravigotte
1 spsk. Sukker
Smag til med friskkværnet peber

Fremgangsmåde

1. Start med din dressing.

2. Pil de tre mandariner og vrid saften ud i et glas. Selve skindet gemmes ikke.

3. Kom resten af ingredienserne ned i glasset med mandarin saften og pisk det godt sammen. Det bedste vil være, at du har et glas med låg, så du kan ryste den.

4. Når dressingen er lavet, sættes den på køl, indtil brug.

5. Anret den snittede grønkål i en skål eller et fad.

6. Pil mandarinerne og pil dem fra hinanden. Halver dem herefter en gang.

7. Skral det halve af dit granatæble (se hvordan på min Instagram, under mit Instagram Tv).

8. Bland mandariner og granatæblekerner godt rundt med den snittede grønkål.

9. Smuldrer feta henover salaten og slut af med dine hasselnødflager fra Svansø.

10. Inden salaten serveres hældes mandarin ravigotte dressingen henover.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish