Mango Chili Sauce




2 glas m. låg

45 minutter


Ingredienser
3 modne mangos
4 små løg
3 hvidløg
80g smør
3 habanero chili
3 aflange grønne chilis
3 aflange røde chilis
2,5dl hvidvinseddike
3 spsk honning
1,5dl vand
Herb de Provence efter smag
Smag til med salt og peber
Fremgangsmåde
1. Skræl dine mango, løg- og hvidløg og skær alle komponenterne ud i tern.
2. Kom smør på en opvarmet pande og svits løgene ved middelvarme.
3. Skyl der friske chilis og skær dem herefter ud i ringe. Tilføj dem efterfølgende til panden med løg.
4. Steg løg og chilis indtil de er bløde og tilføj derefter mangoternene. Lad dem stege i 5 minutter.
5. Tilføj resten af ingredienserne og lad det hele simre indtil væden er kogt ind. Når væden er kogt ind, tages panden af varmen. Kom komponenterne fra panden over i en skål og blend det hele med en stavblender.
6. Smag saucen til med salt og peber, inden den hældes på flaske eller glas.
0 kommentarer