Marcipanbidder M. Nougat & Stjernestøv

Det er endelig december! En af de måneder jeg glæder mig allermest til, på hele året. Konfekt bliver lavet i lange baner herhjemme og mulighederne er mange. I dag deler jeg en opskrift, på små fine sølvbelagte marcipan nougat bidder. Den her konfekt er noget jeg husker helt fra barns ben, at min mor har lavet hver evig eneste år og er derfor for mig, en konfekt som skal indgå på julefadet hver jul, efter gaverne er åbnet. De er nemme at kreere og kan laves i mange forskellige varianter, lige som du ønsker. 

25 – 30 Stk.

30 minutes

Ingredienser

450g marcipan
150g nougat

Pynt
Sølv støv fra Odense Marcipan

Fremgangsmåde

1. Rul marcipanen ud mellem to stykker bagepapir. Rul den så den får en firkantet form og 1/2 cm i tykkelse.

2. Fjern det øverste bagepapir.

3. Skær firkanten af marcipanen midt over, så den udgør to lige store stykker.

4. Skær nougaten ud i tynde skiver eller efter præference og placer dem ovenpå den ene marcipan del uden mellemrum.

5. Placer den anden halvdel marcipan ovenpå nougatskiverne.

6. Skær nu fine diagonale firkanter ud i den ønskede størrelse.

7. Slut af med at dyppe toppen af snitterne i sølv støv.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *