Mascarpone Pandekager

  20-25 stk | 35 Minutter | Vegetar

Ingredienser

3 æg
3 spsk rørsukker
2 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
4dl mel
110g smeltet smør
100g mascarpone
½ tsk salt
2½ dl mælk
Rapsolie

Pynt
Jordbær Syltetøj koro
Friske jordbær

Fremgangsmåde

1. Adskil æggeblommerne fra hviden og kom dem i hver sin skål.

2. I skålen med æggeblommer tilføjes først sukker som piskes luftigt.

3. Tilføj herefter resterende ingredienser, undtagen mælken som tilføjes på slum.

4. Pisk dejen godt sammen, indtil alle klumper er forsvundet.

5. Pisk æggehviderne stive.

6. Vend de piskede hvider i dejen med en dejskraber. Vend det rundt, indtil du har en homogen masse.

7. Opvarm en lille pande med olie og brug en ske til at forme små pandekager. Du kan også lave pandekagerne større, så giver det selvfølgelig bare ikke ligeså mange.

8. Steg alle pandekagerne ved middelvarme og server dem med jordbær syltetøj og friske jordbær på toppen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *