Select Page

Mexicansk Salat Bowl

Jeg elsker salat bowls og Buddha bowls for den sags skyld. Ofte når jeg kreerer disse bowle er det med henblik på, at få brugt rester fra køleren, prøve en ny idé eller bare spise en lækker kombination af grøntsager. Bowlen jeg deler i dag, har jeg navngivet “Mexicansk salat bowl”. Den består af en masse lækre ingredienser som jeg forbinder med Sydamerika – det eneste den mangler er jo nok de grønne spirrevipper koriander, men dem har jeg altså aldrig lært, at spise og kommer heller ikke til. Salaten bowlen er super lækker og frisk i smag og er en af de salater som går igen herhjemme, når der er rester til.

4 Serveringer

45 Minutter

Ingredienser

Mexi Bowl:
2 pcs. coleslaw
350g cherry tomatoes
200g canned corn
1 can black beans (240g)
2 avocados
1 gl. Black olives (about 100g)
300g corn chips (I use Dorito)

Pickled red onions:
Find the recipe HERE

Other:
4 limes
500g sour cream
1 gl. Pickled Jalapenos
100g soft feta

Fremgangsmåde

1. Start med at lave dine syltede rødløg. Find opskriften HER.

2. Skyl og skær hjertesalaten ud i mindre stykker.

3. Skyl og halver tomaterne.

4. Skyl og dræn majs og de sorte bønner.

5. Halver de to avocados, udhul dem og skær dem ud i tynde skiver eller hvis du kan, form dem som en fin rose.

6. Dræn de sorte oliven og halver dem på langs.

7. Anret ingredienserne i skåle og top dem med majs, chips, syltede rød & jalapeños og feta.

8. Server lime både siden og creme fraiche.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish