Mini Kartoffel Rosti M. Serrano




12 stk.

45 Minutter
Ingredienser
Mini Kartoffel Rosti M. Serrano
4 mellemstore kartofler – tørres efter revet
1/2 bdt frisk dild
50g revet mozzarella
2 æg
1/2 tsk salt og peber
Topping:
1 rødløg
60g Serrano
Frisk dild
50g creme fraiche 18%
Fremgangsmåde
1. Skræl kartoflerne og riv dem groft. Læg dem herefter i koldt vand i 5 minutter og fordel dem ud på halvdelen af et rent viskestykke og kom derefter den anden halvdel af viskestykket henover og tør dem godt. Kom efterfølgende de revede kartofler i en skål.
2. Skyl dilden og skær den fint, hvorefter den kommes i skålen med kartoffel, sammen med mozzarella, æg, salt og peber. Rør det hele rundt.
3. Opvarm en pande ved middelvarme med lidt smagsneutral olie. Brug en spiseske til at anrette små runde rösti kager på panden. Lad dem stege i 8 minutter på hver side.
4. I mellemtiden forberedes topping. Skær rødløget ud i små tern. Riv serrano skinken i mindre stykker og pil små buketter af dilden.
5. Anret dine små röstis på en tallerken. Top dem først med en teske creme fraiche efterfulgt af et stykke serrano, rødløg og tilslut dild på toppen.
Uhm….de skal helt sikkert prøves Vil dog lige høre om röstierne kan laves dagen før og så lunes og gøres færdige?