Select Page

Mini Nutella Butterdejs Snurrer

I dag deles en lille fingerfood kreation fra den søde afdeling. Mini Nutella Butterdejs Snurrer er hermed på bloggen. Det er en sjov og lidt anderledes mini hapsere at servere til blandt andet brunch eller fest. Snurrerne smager ligeså godt som de ser ud også er de utrolig nemme at lave. Samme tilgang som de almindelig kanel snurrer, bare i mindre version og i stedet for brød dej, er de lavet med butterdej. Jeg siger jer, de smager godt!

15 Stk.

30 Minutter

Ingredienser

1 plade butterdej (275g)
175g nutella
10g smeltet smør

Pynt:
Flormelis

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 200°, varmluft og anret et stykke bagepapir på en bageplade.

2. Åben din butterdej og fold den ud på en bordplade.

3. Smør dejen med nutella og sørg for, at kanterne ikke er smurt, da dejen på den måde er nemmere at arbejde med.

4. Tag fat i den ene ende af dejen (lodret) og fold den ind mod midten. Den anden side foldes ind over den første, så der nu er 3 lag dej.

5. Brug en kagerulle til at rulle henover dejen, så den får en tykkelse på 1 cm.

6. Skær herefter dejen ud i 15 strimler (lodret).

7. Tag fat i en strimmel ad gangen og sno den godt. Tag den op med den ene hånd, og sno den rundt om din anden hånd. Slut af med, at folde enden ned under snurren. Gentag samme metode med resterende strimler.

8. Kom alle dine mini snurrer over på bagepapiret og pensel dem med smør.

9. Bag dem i midten af ovnen i 10 minutter.

10. Pynt dem med flormelis, inden servering.

Opskrift Tip

Du kan lave mini snurrer med alt fra pesto, friske krydderurter, remonce eller kød fyld.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish