Select Page

Mini Butterdejs Snurrer Med Rød Pesto & Frisk Basilikum

Mangler du en lille appetizer fingerfood til den kommende fest? Så er der i dag delt nogle fine små butterdejs snurrer med rød pesto fra Svansø. Snurrerne er nemme og kan laves med hvilken som helst slags pesto. Udover pestoen er snurrerne også fyldt op med frisk basilikum, for at skrive dem efter smag.

15 Stk.

35 Minutter

Ingredienser

1 plade butterdej (275g)
175g rød pesto fra Svansø
1 håndfuld frisk basilikum

Pynt:
Frisk basilikum

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 200°, varmluft og anret et stykke bagepapir på en bageplade.

2. Åben din butterdej og fold den ud på en bordplade eller bageplade.

3. Smør dejen med pesto og sørg for, at kanterne ikke er smurt, da dejen på den måde er nemmere at arbejde med.

4. Vask den friske basilikum, pil den og drys den henover pestoen.

5. Tag fat i den ene ende af dejen (lodret) og fold den ind mod midten. Den anden side foldes ind over den første, så der nu er 3 lag dej.

6. Brug en kagerulle til at rulle henover dejen, så den får en tykkelse på 1 cm.

7. Skær herefter dejen ud i 15 strimler (lodret).

8. Tag fat i en strimmel ad gangen og sno den godt. Tag den op med den ene hånd, og sno den rundt om din anden hånd. Slut af med, at folde enden ned under snurren. Gentag samme metode med resterende strimler.

9. Kom alle dine mini snurrer over på bagepapiret og pensel dem med smør.

10. Bag dem i midten af ovnen i 10 minutter.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish