Mint Knapper M. Chokolade
Noget af det bedste ved julen for mig er, at bage julekager og kreere den lækreste konfekt. Havde jeg haft uendelig tid, ville jeg lave endnu mere, end hvad det blev til i år, men heldigvis har vi jo en december og jul, at se frem til hvert år. I dag deler jeg de lækreste og nok også nemmeste mint knapper. De smager utroligt godt, hvis man er til mint selvfølgelig. Hvis man lyster kan de også farves i diverse farver med frugt eller pasta farve. De skal opbevares på køl og meget gerne i en dåse. Rigtig god fornøjelse.




60 stk.

30 Minutter

Ingredienser
1 bæger pasteuriserede æggehvider
2 tsk. Pebermynte essens
420g flormelis
Pynt:
Mini chokolade knapper (se billede)
Fremgangsmåde
1. Pisk dine æggehvider helt stive. En god måde at tjekke om de er pisket godt nok er, at vende skålen på hovedet uden, at de falder ud.
2. Tilføj herefter pebermynte essensen og pisk det godt.
3. Til slut røres flormelis i på slum.
4. Kom et stykke bagepapir på en bageplade.
5. Rul små kugler ud af din pebermynte dej og placer dem på bagepladen en efter en.
6. Når du er færdig med at rulle, trykker du kuglerne halvflade med din tommeltot, så de får en lille fordybning i midten.
7. Placer en lille chokolade knap i fordybningen.
8. Opbevar mint knapperne på køl i en dåse.

0 kommentarer