Müsli Barer M. Kokos Chokolade



12 stk | 40 Minutter
Ingredienser
130g müsli blanding, jeg bruger en med mango
130g kokosmel
100g grovvalset havregryn
30g rørsukker
3 spsk. sesamfrø
2 spsk. chiafrø
2 spsk. Agave sirup
100g smør, smeltet
2 æg
Andet
150g kokos chocolate chips, fra Koro
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader, varmluft og anret et stykke bagepapir på en bageplade.
- Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og tilføj herefter honning, smør og æg til blandingen Ælt blandingen sammen med hænderne.
- Fordel fyldet ud i en silikoneform med små aflange firkanter (lavet til små barer) og tryk fyldet godt ned. Lad vær med at overfylde hullerne for meget.
- Bag müslibarerne i midten af ovnen i 12 minutter, indtil gyldne på toppen. Lad dem køle helt af inden de dyppes i chokolade.
- Dyb bunden af alle barerne og anret dem på en tallerken med chokoladebunden vendede opad og sæt dem på køl, så chokoladen kan størkne.
- Opbevares i en lufttæt beholder.
0 kommentarer