Müsli Barer M. Kokos Chokolade 

12 stk | 40 Minutter

Ingredienser

130g müsli blanding, jeg bruger en med mango

130g kokosmel 

100g grovvalset havregryn 

30g rørsukker 

3 spsk. sesamfrø 

2 spsk. chiafrø 

2 spsk. Agave sirup 

100g smør, smeltet

2 æg 

Andet

150g kokos chocolate chips, fra Koro 

 

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader, varmluft og anret et stykke bagepapir på en bageplade.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og tilføj herefter honning, smør og æg til blandingen Ælt blandingen sammen med hænderne.
  3. Fordel fyldet ud i en silikoneform med små aflange firkanter (lavet til små barer) og tryk fyldet godt ned. Lad vær med at overfylde hullerne for meget. 
  4. Bag müslibarerne i midten af ovnen i 12 minutter, indtil gyldne på toppen. Lad dem køle helt af inden de dyppes i chokolade. 
  5. Dyb bunden af alle barerne og anret dem på en tallerken med chokoladebunden vendede opad og sæt dem på køl, så chokoladen kan størkne. 
  6. Opbevares i en lufttæt beholder.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *