Nutella Dadel Kugler Vendt I Kakao
Jeg har et eller andet med dadel kugler, for dette er min fjerde opskrift med et nyt slags fyld. Til mit eget forsvar, er det jo helt forståeligt, når de smager så godt og på en og samme tid er mindre usunde. I dag skal I i hvert fald have en opskrift på de lækreste dadel kugler vendt i kakao og indeholdende nutella surprise. Ønsker du, at ramme den helt sunde dadel kugle, kan du udskifte nutella med et stykke mørk chokolade eller en nøddecreme uden tilsat raffineret sukker.




10-12 Stk.

45 min (hviletid inkluderet)

Ingredienser
Dadel dej:
200g store dadler (stenfri)
4 spsk. vand
3 spsk. kakao
5 spsk. grovvalsede havregryn
1 tsk. Vaniljesukker
Fyld:
Nutella
Overtræk:
50g kakao
Fremgangsmåde
1. Pil dine dadler fri for sten.
2. Kom herefter dadlerne i en skål med kold vand og lad dem stå i 20 minutter.
3. I mellemtiden kommes små klatter nutella på en tallerken der kan tåle frost. Kom film henover og sæt dem i fryseren, indtil brug.
4. Klem dine dadler fri for vand og kom dem i en mini mixer, sammen med resterende ingredienser. Sæt daddel blandingen på frys i 20 minutter.
5. I mellemtiden anrettes den rå kakao i en skål.
6. Når kuglerne er klar, kommes 1 stk. frossen nutella ind i hver kugle. Gør dine hænder våde i kold vand, inden kuglerne rulles (Gør arbejdsprocessen nemmere). Slut af med, at rulle dem i den rå kakao.

0 kommentarer