… (Enter text) …

Oliven Ascalone

  4 Serveringer | 35 Minutter | Vegetar

Ingredienser

1 gl store grønne oliven u. Sten
50g rasp
50g hvedemel
1 æg
2 tsk citronpeber
Rapsolie
1/4 citron, saften

Dressing
150g creme fraiche
2 spsk citronsaft
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk salt

Andet
1/4 bdt purløg, hakket

Fremgangsmåde

1. Dræn dine oliven og dup dem tørre.

2. Kom rasp, mel og æg i hver sin skål og bland krydderiet i melet. Pisk æggene med en gaffel.

3. Vend dine oliven i æg, mel, æg og sidst rasp og anret dem i skuffen på din airfryer.

4. Kom olie og citronsaft i en skål og pensel dine oliven.

5. Bag dem i cirka 20 minutter, ved 160 grader, indtil de er gyldne og crispy.

6. Bland ingredienserne til dressingen sammen og server den sammen med din oliven på et fad.

7. Drys dressingen med frisk purløg.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *