Påske Cookies

  18 Stk | 1,5 Timer

Ingredienser

125g smør, smeltet

90g brun farin

90g sukker

1 æg

1 tsk vaniljeessens

300g hvedemel

1 tsk bagepulver

1 tsk natron

1/2 tsk salt

Andet

225g marcipan æg

90g mørke chokoladeknapper

Fremgangsmåde

1. Pisk smør, farin og sukker sammen i en røremaskine. Når blandingen er pisket godt sammen tilføjes ægget og vaniljeessens. 

2. Tilføj nu mel, natron, bagepulver og salt til blandingen. Når det hele er rørt sammen, skulle du gerne have en rå cookie dough. 

3. Hak dine marcipan æg groft og tilføj dem og chocolate chips som det i dejen. Ælt det rundt.

4. Form dejen som en stor kugle og sæt den på køl i 40 minutter. 

5. I mellemtiden tændes ovnen på 170 grader varmluft. 

6. Rul mellemstore cookie dough kugler ud i hånden og anret dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i cirka 16 minutter, indtil de er gyldne. Lad dem derefter køle af på en rist.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *