Påskelicious Dessert

4 glas | 15 minutter 

Ingredienser

260g bastogne kiks
1/4L fløde
200g cream cheese natural
1 tsk vaniljeessens
70g blandede mini chokoladeæg

Pynt
70g blandede mini chokoladeæg

Fremgangsmåde

1. Bræk kiksene i mindre stykker og kom dem i en beholder.

2. Pisk fløde stiv og vend derefter cream cheese og vaniljeessens i. Brug et almindelig piskeris til at piske osten og vanilje sammen med fløden.

3. Hak halvdelen af chokoladeæggene groft og gem de andre til pynt.

4. Kom først kiks i bunden af dine glas, efterfulgt af creme og sidst de hakkede chokoladeæg. Gør det samme igen endnu en gang, men brug i stedet de hele æg på toppen og en smule drys af de hakkede.

5. Stil desserten på køl i 10 minutter, så kiksene kan blive lidt bløde. Ops – samle den her dessert en time før den skal spises, ellers bliver kiksene helt bløde.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *