Pandekage kage
Vi kan nok alle blive enige om, at pandekager på den ene eller anden måde, bare smager alt for godt. Jeg synes ofte det er svært, at finde på noget man kan servere til brunch som ikke allerede er set før. Men for længe siden, kom jeg på en lidt anderledes idé. At kreere en pandekage kage i stedet for pandekager og her er resultatet. Den smager fantastisk. Udseendesmæssigt ligner den en kage, men man er ikke i tvivl om hvad det er, når man smager den. Man kan bruge lige de bær man ønsker for, at kreere en smuk farve kombination, friske såvel som frosne bær.




1 ildfast fad

45 Minutter


Ingredienser
200g mel
2 tsk bagepulver
1/2 tsk. vaniljesukker
80g rørsukker
3 æg
30g smeltet smør
2dl mandelmælk
100g frosne blåbær
50g frosne brombær
Pynt:
Maple syrup
Fremgangsmåde
1. Start med, at blande de tørre ingredienser sammen i en skål.
2. Pisk herefter sukker og æg luftigt i en anden skål.
3. Kom et stykke bagepapir i et ildfast fad med målene 23,5×23,5 cm og tænd din ovn på 200°, almindelig ovn.
4. Bland de resterende ingredienser sammen med de tørre og slut af med æggeblanding, dog skal de frosne bær ikke i endnu. Pisk det hele godt sammen i 10 minutter, indtil din dej er luftig.
5. Kom din pandekage dej ned i det ildfaste fad og drys med de frosne bær. Bag i midten af ovnen i cirka 30 minutter.
6. Når pandekage kagen er færdig, drysses der med syrup, inden servering.

0 kommentarer