Paneret Citron Kylling

10-12 Stk.

3 timer (marinerings tid indregnet)

Ingredienser

500g kyllingebryst
3 citroner, saften
4 spsk. Rapsolie
2 fed hvidløg
85g pankokrummer
100g mel
4 æg
1 tsk. Salt & peber, lille teske

Tilbehør:
2 Citroner

Fremgangsmåde

1. Skær din kylling i aflange filetter. Kom dem herefter i en pose med saft fra 3 citroner, olie, presset hvidløg, salt og peber.

2. Lad kyllingen marinere på køl i 2 timer.

3. Kom panko, mel og æg i hver sin tallerken (dyb) og pisk æggene med en gaffel. Bland salt og peber i raspen.

4. Vend dine kyllingefiletter i æg, mel, æg og tilslut panko.

5. Steg filetterne på en pande ved middelvarme med lidt olie. Steg dem i cirka 7 minutter på hver side.

6. Imens kyllingen steger, skæres de to citroner ud i både og serveres som tilbehør til kyllingen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *