Paneret Citron Kylling




10-12 Stk.

3 timer (marinerings tid indregnet)
Ingredienser
500g kyllingebryst
3 citroner, saften
4 spsk. Rapsolie
2 fed hvidløg
85g pankokrummer
100g mel
4 æg
1 tsk. Salt & peber, lille teske
Tilbehør:
2 Citroner
Fremgangsmåde
1. Skær din kylling i aflange filetter. Kom dem herefter i en pose med saft fra 3 citroner, olie, presset hvidløg, salt og peber.
2. Lad kyllingen marinere på køl i 2 timer.
3. Kom panko, mel og æg i hver sin tallerken (dyb) og pisk æggene med en gaffel. Bland salt og peber i raspen.
4. Vend dine kyllingefiletter i æg, mel, æg og tilslut panko.
5. Steg filetterne på en pande ved middelvarme med lidt olie. Steg dem i cirka 7 minutter på hver side.
6. Imens kyllingen steger, skæres de to citroner ud i både og serveres som tilbehør til kyllingen.
0 kommentarer