Panna Cotta Med Passionsfrugt
Panna Cotta laver jeg ret ofte, da det er Adams yndlings dessert. Han elsker dem så meget, at han sagtens kan nedlægge halvdelen af de glas jeg fylder op og derfor varierer jeg sommetider med frugt puréen for, at gøre det lidt spændede for ham, selvom jeg ved han ville spise den samme slags panna cotta 10 gange i streg, hvis det skulle være. Det er nok også en af de nemmeste desserter, at lave. Så hvis man skal finde på noget hurtigt og velsmagende til sin næste fest, vil jeg klart anbefale denne.



8 Små Glas | 3 Timer, Hviletid inkluderet
Ingredienser
Panna Cotta
3 plader husblas
4dl fløde
80g sukker
¼ vaniljestang
Pynt
6 Passionsfrugter
Andet
8 små tapasglas
Fremgangsmåde
1. Læg husblas i blød i koldt vand.
2. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen.
3. Hæld fløde, sukker og vaniljekorn i en gryde og kog blandingen op under omrøring. Rør indtil sukkeret er opløst og fløden begynder at boble. Tag herefter gryden af varmen.
4. Vrid husblassen fri for vand og tilføj den til den kogte fløde blanding. Rør rundt indtil pladerne er smeltet.
5. Anret din panna cotta i små dessertglas og sæt dem på køl i 2,5 time. Hvis panna cottaen ikke har sat sig, lad dem stå længere end antaget.
6. I mellemtiden halveres passionsfrugterne og kødet skrabes ud i en skål.
7. Inden panna cottaen serveres, fordeles passionsfrugt kødet ud i alle glas.
0 kommentarer