Select Page

Panna Cotta Med Passionsfrugt

Panna Cotta laver jeg ret ofte, da det er Adams yndlings dessert. Han elsker dem så meget, at han sagtens kan nedlægge halvdelen af de glas jeg fylder op og derfor varierer jeg sommetider med frugt puréen for, at gøre det lidt spændede for ham, selvom jeg ved han ville spise den samme slags panna cotta 10 gange i streg, hvis det skulle være.  Det er nok også en af de nemmeste desserter, at lave. Så hvis man skal finde på noget hurtigt og velsmagende til sin næste fest, vil jeg klart anbefale denne.

4-6 Serveringer

20 Minutter
(Skal stå på køl i 2,5 time)

Ingredienser

Panna Cotta:
3 plader husblas
4dl fløde
80g sukker
¼ vaniljestang (kan undlades) eller 2 tsk vaniljepulver

Pynt:
6 Passionsfrugter 

Fremgangsmåde

1. Læg husblas i blød i koldt vand.

2. Hæld fløde og sukker i en gryde og kog fløden op under middelvarme indtil sukkeret er smeltet og fløden begynder at boble.

3. Vrid herefter din husblas og tilføj det til fløde blandingen. Rør rundt indtil de er smeltet.

4. Anret din panna cotta i små dessertglas og sæt dem på køl i 2,5 time. Hvis din panna cotta ikke har sat sig, lad dem stå længere end antaget. 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish