Påske Fuglereder

Så nærmer vi os så småt påske og i og med Foodcoma kan fejre anden påske, skal i selvfølgelig beriges med en nem og lækker påske opskrift. Som barn har vi hos min farmor indimellem fået marengs fuglereder serveret med fløde og frugt topping og derfor var det for mig ikke svært at innovere på denne og komme op med en påske inspireret version. I dag deler jeg gule marengs fuglereder med en fraiche creme og mango topping.

10 Stk.

2 Timer

Ingredienser

Marengs:
3 æggehvider
95g sukker
1 dråbe eddike
100g flormelis
1/2 tsk. Gul pastafarve

Mango Topping:
2 mangos
1 tsk. Sukker
125g hindbær

Andet:
1/4 piskefløde
3 spsk. creme fraiche 18% fedt 

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 100g ved almindelig ovn. Anret et stykke bagepapir på en bageplade.

2. Pisk æggehvider, sukker og eddike stift og sigt herefter flormelisen i den piskede marengs og tilsidst pastafarven.

3. Kom den piskede marengs i en sprøjtepose med tyl efter ønske. Se nederst hvilken en jeg bruger.

4. Sprøjt runde reder ud på bagepapiret.

5. Bag rederne I 1,5 time.

6. Begynd på din mango topping.

7. Skræl og skær de to mangos ud i små tern.

8. Kom mango ternene i en skål med lidt sukker. Sæt det på køl indtil brug.

9. Skyl de friske hindbær og halver dem på langs.

10. Pisk fløden og vend herefter creme fraichen i. 

11. Når rederne er færdige køles de af på en rist.

12. Pynt rederne med fløde og top dem med din mango topping.

Opskrift Tip

Pas på med ikke at lave rederne for høje, da du risikere, at de falder sammen efter endt bagning, da de har fået for lidt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *