Påske Kage M. Hvid Chokolade Mousse & Frisk Passionsfrugt

Sidste påske kreation for i år, bliver i dag delt på bloggen! Ja, det er lige på falderebet til helligdagene, men tænker, at de fleste kan nå forbi supermarkedet, inden de lukker, når nu jeg deler opskrifter her til morgen. Påske opskriften jeg deler i dag er super nem at kreere og en kage hvor niveauet er sat, så alle kan være med. Kagen består af en simpel kiksebund som herefter er toppet med den lækre hvide chokolade mousse med chokoladeknapper fra Elmelunds homecooking serie. (Se sidste billede, hvilket produkt jeg specifikt bruger), derudover er kagen dekoreret med frisk passionfrugt for at give den syre som komplimentere den ellers søde chokolade smag. Kagen smager skønt og har en dejlig frisk smag! Kan I alle have en dejlig påske.

6-8 Serveringer

4 Timer (hviletid inkluderet)

Ingredienser

Kiksebund:
300g digestive kiks
120g smeltet smør

Hvid Chokolade Mousse:
1/4L fløde
200g hvide chokoladeknapper fra Elmelunds Homecooking Serie

Pynt:
6 stk. passionfrugt
12 mini chokolade æg (cirka et net)
Skovsyre

Fremgangsmåde

1. Kom et stykke bagepapir i bunden af en springform med diameteren 23 cm. Klip bagepapiret til.

2. Smør siderne af formen med smør.

3. Blend alle kiks fint. Jeg bruger en stavblender, men alle type blendere kan bruges.

4. Smelt smørret og vend det i, de blendede kiks. Ælt smørret godt ind i kiksemassen.

5. Kom kikseblandingen i springformen og pres den ud, så kanterne hele vejen rundt er forskellige højder. Sørg for bunden er flad, uden ujævnheder.

6. Film springformen og sæt den på køl, indtil brug.

7. Begynd på chokolade moussen.

8. Kog fløden – når fløden bobler, er den klar til, at blive taget af varmen.

9. Kom de hvide chokoladeknapper i den varme fløde og rør blandingen rundt, indtil chokoladen er opløst.

10. Sæt chokolade moussen på køl i 3 timer.

11. Tag springformen og chokolade moussen ud fra køl efter 3 timers hviletid.

12. Pisk chokolademoussen, indtil den får en fast tyk konsistens og vend den herefter ned over kiksebunden. Smør den godt ud i alle kanter. Sæt den på køl i 10 minutter.

13. Halver passionsfrugterne og skrab kødet udover kagen. Fordel kødet henover chokoladen laget.

14. Pynt med mini chokolade æg, hele vejen rundt, samt skovsyre.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *