Påske Marcipan Muffins M. Hasselnøds Nougat Creme

Jeg kan lige præcis nå, at dele denne lækre samt nemme påske opskrift med jer, inden i går en lille påske ferie. I dag deler jeg de mest svampede marcipan muffins. Kagerne er toppet med en hasselnøds nougat creme som jeg har udarbejdet sammen med min mor med produkter fra Elmelunds homecooking serie. De smager fantastisk og et sjovt lille projekt, at kreere sammen med børnene derhjemme her i påsken. Både marcipan og nougat er fra Elmelunds Homecooking Serie.

16 Stk.

1.5 Time

Ingredienser

Muffins:
125g blød smør
150g sukker
1 tsk. Vaniljesukker
3 æg
100g marcipan fra Elmelund Homecooking
225g mel
1 1/2 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
0,8dl fløde

Nougat Creme:
125g blød smør
250g flormelis
100g hasselnød nougat fra Elmelund Homecooking
2 spsk. Mælk

Andet:
80g mini påskeæg efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 170 graden, almindelig ovn.

2. Begynd med muffins.

3. Pisk smør, sukker og vaniljesukker luftigt.

4. Tilføj et æg ad gangen og sørg for det er pisket godt ud, inden det næste tilføjes.

5. Riv marcipan i dejen og kom herefter resterende ingredienser i.

6. Fordel muffin dejen i forme og bag dem i ovnen i 25 minutter i anden øverste rille.

7. Begynd på cremen, imens kagerne bages.

8. Kom alle ingredienser til creme I en røremaskine og ælt det godt sammen.

9. Kom cremen i et sprøjtepose med tyl efter eget valg. Sæt den ikke på køl i mellemtiden, da den vil være for svær, at presse ud.

10. Når kagerne er færdige, køles de helt af, inden nougat cremen sprøjtes på toppen.

11. Pynt kagerne med et lille påske æg på toppen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *