Pasta Napolitana

Til den travle hverdag er denne simple pasta ret genial. Retten er vegetarisk og består af pasta med hjemmelavet Napoli sauce. Napoli sauce en tomat baseret sauce med forskellige ingredienser som har fået lov til at koge ind. Det er en undervurderet ret som smager fantastisk. Hvis du har meget at se til i hverdagene, kan du vælge, at lave dobbelt portion af saucen så man har til dagen efter eller fryse saucen ned.

4 Serveringer

45 Minutter

Ingredienser

500g casarecce pasta
1 rødløg
2 hvidløg
6 spsk. Olivenolie
1 bdt. Frisk basilikum
4 blomme tomater
500g pasta sauce (jeg bruger den med basilikum)
1 dåse hakkede tomater m. Basilikum
2 spsk. Balsamico

Topping:
Revet parmazan
Frisk basilikum

Fremgangsmåde

1. Start med napolitana saucen.

2. Hak rødløg og hvidløg fint.

3. Svits løgene i en gryde med olie, ved middelvarme.

4. Skyl og pil den friske basilikum.

5. Skyl de friske tomater og skær dem ud i både. Tilføj dem herefter til gryden.

6. Kom de resterende ingredienser i gryden med løg. Rør det hele godt rundt.

7. Lad saucen koge i 30 minutter.

8. Kog pasta som anvist i letsaltet vand.

9. Når pasta saucen er færdig med at koge ind. Smages den til med salt og peber.

10. Vend pastaen i saucen og anret i dybe tallerkner.

11. Pynt med revet parmesan og frisk basilikum.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *