Pasta Rørt I Marineret Pepperfrugt Basilikums Pesto
Vi har vel alle de dage hvor man indimellem ikke magter at lave mad, fordi det ofte er tidskrævende. Men her har jeg et godt forslag til en ret på kun 20 minutter. Den er super nem, for ikke at nævne en lækker vegetarisk aftensmadsret. Retten fungere godt til madpakken og smager godt både varm eller kold.




4 Serveringer

20 Minutter

Ingredienser
2 glas marineret pepperfrugter i olielage (jeg bruger de grillede fra Kvickly)
2 hvidløg
1 bdt. frisk basilikum
15g revet parmasan ost
20g pekan nødder
Salt & peber efter smag
Fremgangsmåde
1. Start med at koge din pasta I letsaltet vand efter anvisning.
2. Pil i mellemtiden dine hvidløg og basilikum. Husk at skylle dine basilikums blade, inden brug. Riv som det sidste din parmesan, så det hele er klar til brug.
3. Kom alle dine ingredienser i en blender inklusiv olien fra de marinerede pepperfrugter. Blend det godt og smag til med salt og pepper.
4. Når pastaen er klar, vendes den i saucen.
5. Pynt med frisk basilikum og revet parmesan.
0 kommentarer