Pasta Salat M. Serrano, Melon & Soltørrede Tomater

  4 Serveringer | 35 Minutter

Ingredienser

400g fusilli pasta
1/2 agurk
75g blandede salatblade
100g soltørrede tomater (hele), gem olielagen
1/2 netmelon
150g prosciutto
100g hård feta

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning, dræn den når færdig og lad den køle helt af.

2. Skyl agurk og salatblade. Halver den halve agurk og udhul begge stykker med en ske og skær dem ud i skiver.

3. Dræn de soltørrede tomater og halver dem – gem olien fra tomaterne til dressing for salaten.

4. Skær melonen ud i små tern og pil din prosciutto i mindre stykker med fingrene.

5. Kom pastaen i en skål og bland den sammen med øvrige ingredienser. Herefter vendes olien fra de soltørrede tomater i.

6. Top salaten med smuldret feta.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *