Pastasalat Med Karry & Bacon
Jeg laver rigtig mange salater i alverdens variationer. Bruger ofte pasta, da vi herhjemme synes det er lækkert, at blande i, også mætter det også på en god måde. Hvis du mangler en hurtig sommer salat til den kommende grillaften, er den her pasta salat perfekt som tilbehør. Salaten er blandet med både grøntsager og friske krydderurter og vendt i en let creme fraiche dressing.




4 Serveringer

35 Minutter
Ingredienser
300g pastaskruer
1 pk. Bacon
100g frosne ærter
1 rød & gul pepperfrugt
1 bdt. Frisk dild
½ bdt, frisk purløg
1 dåse majs
Dressing
250g creme fraiche 18%
2 tsk medium stærk karry
Salt & peber efter smag
Fremgangsmåde
1. Forvarm din ovn på 200°, varmluft. Anret et stykke bagepapir på en bageplade og fordel dine bacon skiver derpå.
2. Kog pasta efter anvisning i letsaltet vand. Når pastaen er færdig skylles den i vand. Lad den køle helt af, inden brug.
3. Sæt bacon i ovnen og bag det, indtil sprødt.
4. Kog vand til at hælde henover de frosne ærter og lad dem stå, så de kan dryppe af.
5. Skyld pepperfrugter, dild og purløg. Hak dine pepperfrugter ud i små tern og finhak dild og purløg.
6. Dræn din majs.
7. Når din bacon er færdig, hakkes den groft.
8. Kom creme fraiche, karry, salt og peber i en skål og smag det til.
9. Tilsidst blandes alle ingredienser sammen.
Super lækre salater
Hej Anna 🙂
Det er jeg da super glad for at høre! Tak fordi du benytter mine opskrifter.
Mange hilsner
Julie