Pastasalat M. Paprika & Barbecue Marineret Kylling



4 Serveringer | 45 Minutter
Ingredienser
400g Barbecue Kylling grill steak, De Danske Familiegårde
400g Tortiglioni pasta, du kan bruge hvilken som helst
1 rød & gul pepperfrugt, i tern
1 bdt. Frisk basilikum, finhakket
2 forårsløg, tynde ringe
125g grønne oliven
125g mini mozzarellakugler, halver
Dressing
500g creme fraiche 18%
2 fed hvidløg, presset
2 spsk paprika
4 spsk barcecue sauce
2 tsk løgpulver
Salt & peber efter smag
Fremgangsmåde
1. Forvarm din ovn på 200°, varmluft. Beklæd en bageplade med et stykke bagepapir og placer de to stykker kylling derpå. Bag din kylling i 20 minutter, tag den derefter ud og skær den i tern.
2. Kog din pasta efter anvisning i letsaltet vand. Når pastaen er færdig skylles den under koldt vand, hvorefter den drypper af.
3. Kom den kolde pasta, peberfrugt, basilikum, forårsløg, oliven og mozzarella i en stor skål og bland det hele godt rundt.
4. Bland ingredienserne til dressingen sammen og vend den i skålen med pasta. Bland det hele godt.
5. Top pastasalaten med kyllingetern.
0 kommentarer