Perle couscous M. Blandet Frugt & Basilikum



4 Serveringer | 35 Minutter
Ingredienser
250g perle couscous
1 granatæble
2 røde æbler
1 bdt basilikum
1 mango
1 rødløg
Olivenolie
Fremgangsmåde
1. Kog din perle couscous I letsaltet vand efter anvisning og lad den herefter køle helt af.
2. Halver granatæblet på den vandrette led og slå kernerne ud med hjælp fra en træske. Sørg for du bruger forklæde og at du slår kernerne ned i en dyb skål. Sorter de hvide stykker fra efterfølgende.
3. Skyl æblerne og den friske basilikum. Skær æblerne ud i tern og finhak basilikummen groft. Pil din mango og dit rødløg. Skær begge komponenter ud små tern.
4.Kom den kogte couscous i en skål og bland den med alle de andre komponenter. Server salaten på et fad eller tallerken.
0 kommentarer