Perlebyg Salat M. Pistacienødder & Mango Dressing




4 Serveringer

45 minutes

Ingredienser
300g perlebyg
2 røde æbler
1 mango
1/2 granatæble
1 bdt. Frisk basilikum
70g fetatern
Mango Dressing:
1 mango
3 spsk. olivenolie
2 spsk. honning
1 spsk. hvidvinseddike
Peber efter smag
Pynt:
50g pistacienødder
Fremgangsmåde
1. Start med at koge din perlebyg efter anvisning. Husk at salte vandet. Skyl dem derefter under koldt vand for, at fremme processen og lad dem dryppe af.
2. Skyl æblerne og skær dem ud i små tern. Skræl mangoen og skær ligeledes denne ud i tern. Halver granatæblet på midten vandret og slå kernerne ud. Slut af med at skylle den friske basilikum og hak den fint.
3. Begynd på dressingen til salaten. Pil mangoen og skær kødet fri fra stenen. Kom mangostykkerne i en blender sammen med resterende ingredienser og blend det hele godt sammen.
4. Kom perlebyggen i en skål og vend dressingen i. Vend derefter resten af ingredienserne i skålen, pånær pistacienødderne.
5. Anret salaten på et fad og pynt den med pistacienødder.
0 kommentarer