Perlespelt Salat M. Grillede Mini peberfrugter
Jeg er vild med perlespelt! Det kan bruges til enormt mange ting, det er sundt, mætter også smager det rigtig dejligt. Når jeg bruger perlespelt i min madlavning, bruger jeg det oftest i forbindelse med salater og som i kan se, er det blevet til endnu en ny salat kreation som jeg i dag deler med jer. Salaten er vendt i olie fra grillede peberfrugter og toppet med de lækreste bagte peber snacks. Det er en salat jeg kommer til at lave rigtig meget herhjemme, da jeg for det meste søger tilbage til mine salat opskrifter der mætter og som kan bruges som et måltid.




4 Serveringer

45 Minutter

Ingredienser
150g perlebyg
300g mini snackpeber
3 spsk. Olivenolie
3 spsk. Balsamico
Kværnet peber efter smag
100g Rivera oliven (små brune)
70g blød feta
110g grillet peberfrugt strimler (på glas) – gem olien til salaten
1 bdt. Frisk persille
1/2 rødløg
Dressing:
2 spsk. Olivenolie
2 spsk. Balsamico
1 spsk. Ravigotte fra Cevera
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 200 grader, varmluft. Anret et stykke bagepapir på en bageplade.
2. Skyl snack pebere og kom dem i en pose sammen med olivenolie, balsamico og kværnet peber. Ryst det hele rundt.
3. Fordel dem ud på bagepladen og bag dem i midten af ovnen i 20 minutter. Lad dem herefter køle helt af.
4. Kog din perlebyg i letsaltet vand efter anvisning. Lad den her køle helt af inden brug.
5. Når perlebyggen er kold, hældes oliven og peberfrugt strimlerne samt olielagen i. Bland det godt rundt.
6. Skyl den friske persille og hak den.
7. Pil og skær løget ud i små tern.
8. Bland løg og persille i salaten.
9. Kom nu salaten ud på et fad.
10. Pisk ingredienserne sammen til dressingen og hæld den henover salaten.
11. Slut af med at pynte salaten med de bagte snack pebere på toppen.
0 kommentarer