Select Page

Pesto m. Soltørrede Tomater

Hvis du mangler en hurtig og nem tapenade til brødet eller din næste fest, så er den her soltørret tomat pesto god. Alle ingredienser kommes i en mini mixet på en gang og hokus pokus, pestoen er klar! Den smager super lækkert og kan også laves i en vegansk version.
Pestoen er også billig, at lave, da jeg bruger olien fra tomater (ja! vi går ind for madspild) og har udskiftet pinjekerner med solsikkerkerner.

1 Glas

15 Minutter

Ingredienser

1 glas soltørrede tomater (ca. 350g m. Olie)
1 hvidløg
2,5 spsk. solsikkekerner ca.
1 håndfuld frisk basilikum
30g revet parmesan
Salt & peber efter smag

Fremgangsmåde

1. Kom tomater med olien og resterende ingredienser i en mini mixer. Husk at skylle din basilikum før brug. Blend det hele sammen.

Note: det kan ske du skal bruge en lille smule flere solsikkerkerner for, at ramme den ønskede konsistens.

Opskrift Tip

Du kan komme hvilken som helst frisk krydderurt i og udskifte den med basilikummen eller helt undlade det. Derudover kan du også undlade at komme parmesan ost i, hvis du ønsker en vegansk version.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish