Select Page

Ramsløgs Pesto

Den her tid på året i Danmark er en af mine absolut yndlings årstider. Træerne begynder at blomstre, de fine påskeliljer kigger frem for ikke at nævne solen og det dejlige vejr. Jeg kan blive med, at rose denne årstid, men en af de ting jeg også ser frem til, den her tid på året, er den årlige ramsløgs høst. Vi er så heldige her i Danmark, at de er til ar finde i de fleste skovbunde. Da de australske skovbunde ikke er nær så frodige, ser man aldrig ramsløg spire. De kan købes ved den lokale grønthandler, men er en sjælden vare at komme i besiddelse af. Derfor har jeg heller ikke haft mulighed for, at plukke ramsløg, de sidste 2,5 år, så nu skulle det være.
Jeg har udarbejdet en super lækker ramsløgs pesto sammen med min mor som jeg håber i vil nyde godt af. Pestoen er god til topping til supper eller du kan bage snegle hvor pestoen indgår, men den smager også dejligt i sig selv på en skive brød.

2 Glass

15 Minutter

Ingredienser

100g ramsløg
1 bdt. Frisk Persille
75g parmezan (revet)
25g mandler
25g hasselnødder
1/2 citron (saften)
1dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Start med at finde en foodprocessor eller mini mixer frem.

2. Skyl din ramsløg og persille grundigt før brug, pil persille og riv parmesan ost.

3. Kom alle ingredienser i din mixer og blend det enten fint eller groft.

Opskrift Tip

Hvis du synes pestoen er lidt for tyk, kan du tilføje en lille smule vand. Man kan bruge hvilke som helst slags nødder.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish