Syltede Rødløg Med Laurbær Blade & Peberkorn
Syltede rødløg er bare altid dejligt, at have stående i køleskabet. De kan bruges til alverdens ting så som topping til salater eller på en rugbrødsmad med avocado & mozzarella som jeg ofte benytter mig af. De holder sig i en månedstid, men når slet ikke, at stå så længe, da de bare smager alt for godt.



2 Glas | 15 Minutter
Ingredienser
5dl eddike
3,5dl sukker
1 spsk. peberkorn
6 laurbærblade
4-6 rødløg, skæres i halvmåner
Fremgangsmåde
1. Kog eddike og sukker op. Kog det indtil sukkeret er opløst.
2. Skræl i mellemtiden dine løg. Halver dem og kom dem i glas sammen med peberkorn og laurbærblade.
3. Hæld den varme eddike sukker blanding henover løgene, indtil glassene er fyldt op.
4. Sæt løgene på køl i nogle timer.
Bemærk, at løgene godt kan bruges efter 30 minutters marinering.
0 kommentarer