Select Page

Syltede Rødløg Med Laurbær Blade & Pepperkorn

Syltede rødløg er bare altid dejligt, at have stående i køleskabet. De kan bruges til alverdens ting så som topping til salater eller på en rugbrødsmad med avocado & mozzarella som jeg ofte benytter mig af. De holder sig i en månedstid, men når slet ikke, at stå så længe, da de bare smager alt for godt.

2 Glas

15 Minutter

Ingredienser

5dl eddike
2dl sukker
1 spsk. pepperkorn
6 laurbærblade

4-6 rødløg (afhængig af størrelse)

Fremgangsmåde

1. Kog eddike og sukker op. Kog det indtil sukkeret er opløst.

2. Skræl i mellemtiden dine løg. Halver dem og kom dem i de valgte glas sammen med pepperkorn og laurbærblade.

3. Hæld som det sidste den varme eddike henover løgene, indtil glassene er fyldt op.

4. Sæt dem på køl i nogle timer.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish