Pizzasnegle
I dag får i min opskrift på pizzasnegle som er en af brød favoritterne herhjemme. De kan bruges til mange ting både som snack, madpakke, frokost, aftensmad eller til natmaden og laver du dobbeltportion kan de snildt fryses ned og bruges på et andet tidspunkt. Du kan også variere fyldet som du ønsker. Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at dele flere variationer på pizzasnegle de næste mange år, da det er en nem ret som kan laves i større mængder også er de ideelle for rester af grønt og kød, man ikke lige ved hvad skal bruges til.




18 Stk.

1,5 Time

Ingredienser
Dej:
25g gær
3dl lunken vand
1 tsk. Salt
1 tsk. Sukker
2 spsk. Olivenolie
550g hvedemel
Fyld:
1,5 dåse tomatpure (280g)
220g skinkestrimler
150g majs
120g revet mozzarella
2 spsk. tørret oregano
Andet:
1 æg
Fremgangsmåde
1. Opløs gæren i den lunkne vand.
2. Kom herefter resterende ingredienser i vandet, undtagen melet som tilføjes på slum. Ælt det hele godt sammen.
3. Lad dejen hæve tildækket i en time.
4. Tænd din ovn på 180 grader, varmluft. Anret bagepapir på to bageplader.
5. Når dejen er færdig med, at hæve rulles den ud på et mel belagt bord. Rul dejen ud til aflang rektangel.
6. Dræn dine majs.
7. Smør den nu udrullede dej med tomatpure.
8. Drys skinke, majs, ost og oregano udover dejen.
9. Rul dejen til en stram pølse og skær en snegl ud, en efter en med en tykkelse på 2,5 cm.
10. Placer dem en efter en på bagepladerne, tryk dem en smule og pensel dem med æg.
11. Bag dem i midten af ovnen i 15 minutter, indtil gyldne.
0 kommentarer