Quesadillas m. Porrer, chili og cheddar




4 Serveringer

30 Minutter

Ingredienser
6 stk madpandekager
4 porrer
3 røde lange chilis
Rapsolie
200g cheddar
Salt
Fremgangsmåde
1. Start med at rense dine porrer grundigt og pil det yderste lag af. Skær dem i mellemtykke skiver og sæt dem til side indtil brug.
2. Skyl de friske chilis og skær dem i tynde ringe.
3. Kom porrer og chilis på en pande med lidt olie og steg elementerne, indtil porrerne er bløde.
4. Rens panden og kom ny olie på.
5. Anret tre af pandekagerne på et bord og riv frisk cheddar henover dem. Kom herefter fyld ovenpå osten, efterfulgt af endnu let lag cheddar og sidst lidt salt. Kom en pandekage på hver top, så det udgør 3 quesadillas.
6. Kom olie på panden og steg en quesadillas ad gangen. Vend den, når pandekagen får gyldenbrun farve.
7. Når dine quesadillas er stegt færdig, klippes de ud i 6 stykker pr quesadilla.
0 kommentarer