Quina Salat M. Blødkogte æg

Jeg har selvfølgelig inden afrejse til Australien forberedt content som jeg undervejs skal dele med jer. I dag deler jeg en lækker, fyldig og nem opskrift på en quinoa salat med blødkogt æg. Salaten fungere godt som et måltid i sig selv eller til madpakken som tilbehør.

4 Serveringer
25 Minutter
Ingredienser
150g hvid quinoa
5 æg
1 citron (saften)
5 spsk. Olivenolie
Salt og peber efter smag
1 dåse kikærter
1 bdt. Persille
75g fetatern
2 avocados
Fremgangsmåde
1. Kog quinoaen som anvist i letsaltet vand.

2. Når quinoaen er kogt, hældes den i en si, for at køle helt af.

3. Kog æggene i 6 minutter og lad dem herefter køle i koldt vand.

4. Når quinoaen er kold, kommes den i en skål og blandes med citronsaft, olie, salt og peber.

5. Skyl kikærterne i koldt vand og kom dem i en skålen med quinoa.

6. Skyl den friske persille, hak den fint og tilføj den til skålen.

7. Vend feta I skålen med quinoa blandingen og anret salaten på et fad eller en tallerken.

8. Skær de to avocados ud i tynde aflange skiver og anret dem på toppen af salaten.

9. Pil æggene og halver dem på langs.

10. Anret de halverede æg ovenpå salaten.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *