Quina Salat M. Blødkogte æg
Jeg har selvfølgelig inden afrejse til Australien forberedt content som jeg undervejs skal dele med jer. I dag deler jeg en lækker, fyldig og nem opskrift på en quinoa salat med blødkogt æg. Salaten fungere godt som et måltid i sig selv eller til madpakken som tilbehør.







5 æg
1 citron (saften)
5 spsk. Olivenolie
Salt og peber efter smag
1 dåse kikærter
1 bdt. Persille
75g fetatern
2 avocados
2. Når quinoaen er kogt, hældes den i en si, for at køle helt af.
3. Kog æggene i 6 minutter og lad dem herefter køle i koldt vand.
4. Når quinoaen er kold, kommes den i en skål og blandes med citronsaft, olie, salt og peber.
5. Skyl kikærterne i koldt vand og kom dem i en skålen med quinoa.
6. Skyl den friske persille, hak den fint og tilføj den til skålen.
7. Vend feta I skålen med quinoa blandingen og anret salaten på et fad eller en tallerken.
8. Skær de to avocados ud i tynde aflange skiver og anret dem på toppen af salaten.
9. Pil æggene og halver dem på langs.
10. Anret de halverede æg ovenpå salaten.
0 kommentarer