Quinoa Blomkåls Patties
Så er der ny opskrift på bloggen på de hidtil lækreste quinoa blomkåls patties, jeg har lavet til dato. De er spækket med en masse lækre ingredienser og har blandt andet brugt hvid quinoa fra Svansø som giver dem en dejlig konsistens. Det har taget mig længe, at finde den rette konsistens til de her partties, da de ofte falder sammen på panden eller ingredienserne ikke vil . Men NU har jeg knækket koden. Man skal stadig være forsigtig, når de vendes, så de ikke går i stykkerDe kan bruges både som tilbehør, erstatning for kød eller som patties I en burger. Glæd jer til at prøve dem. De smager fantastisk.




4 Serveringer

45 minutter


Ingredienser
100g hvid quinoa
1 lille blomkål
1/2 bdt. Frisk persille
1 rødløg
2 lange røde chilis
50g frisk spinat
150g hytteost
150g rasp
2 æg
Salt & peber efter smag
Fremgangsmåde
1. Kog din quinoa I letsaltet vand efter anvisning. Lad det herefter køle helt af, inden brug.
2. Skyl alle dine grøntsager inklusiv din persille.
3. Riv blomkål fint ned i en skål.
4. Finhak persille, rødløg, chilis og spinat og kom det hele i skålen med den revede blomkål.
5. Kom herefter quinoa og resterende ingredienser i skålen og rør det godt sammen. Brug eventuelt hænderne, så du nemmere kan mase ingredienserne sammen til en fast masse.
6. Form dine patties med hænderne så de ligner bøffer.
7. Vend dine patties forsigtig de første par gange, så blandingen ikke falder fra hinanden.
8. Steg dem i cirka 8-10 minutter på hver side ved middelvarme, indtil de har fået en gylden farve.

0 kommentarer