Rabarber Crumble Med Marcipan

4 serveringer | 1 Timer | Vegetar

Ingredienser

Rabarber fyld:

500g rabarber 

80g sukker 

Crumble:

150g marcipan 

100g blød smør

80g sukker

100g havregryn 

100g hvedemel 

1 tsk. Vaniljesukker 

Øvrigt:

Vaniljeis 

Pynt:

Skovsyre

 

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 180°, varmluft. 
  2. Smør et tærte fad med målene 27,5 cm. 
  3. Skyl og skær dine rabarber ud i små stykker. Vend dem herefter i sukker og kom dem ned i det smurte tærtefad. 
  4. Start på din crumble. Riv din marcipan og drys den henover dine rabarber.
  5. Kom resterende ingredienserne til din crumble i en skål og bland det godt sammen, så smørret æltes godt ind med resten af komponenterne. Fordel din crumble i klumper henover marcipanen.
  6. Bag din rabarber crumble I midten af ovnen I cirka 25 minutter, indtil toppen er gylden. 
  7. Server desserten med vaniljeis på toppen og pynt din crumble med lidt skovsyre. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *